Sony 55S8505C - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.5

Cei de la Sony au știut întotdeauna să ne ofere televizoare de calitate, foarte dotare, de care să ne putem bucura la maxim, iar din această categorie face parte și Sony 55S8505C, un model despre care vom discuta pe larg în acest review, în cadrul căruia o să încercăm să demonstrăm faptul că suma de bani pe care trebuie să o scoatem din buzunar pentru achiziționarea acestuia este una complet justificată.

sony 55s8505c

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Sony 55S8505C este unul dintre acele televizoare LED care ne pun la dispoziție o multitudine de funcții interesante, precum și numeroase opțiuni pentru petrecerea timpului liber într-un mod cât se poate de plăcut.

Desigur, toate aceste beneficii oferite au un anumit preț, iar din acest motiv Sony 55S8505C nu este un televizor foarte ieftin, de care să se poată bucura un număr mare de persoane, ci doar acelea cu un buget generos la dispoziție și care sunt dispuse să facă o astfel de achiziție.

Dar cu ce vine mai exact televizorul Sony 55S8505C? Cu un ecran curbat care are o diagonală de 139 de centimetri, precum și cu un design extrem de elegant, care va atrage cu siguranță atenția prietenilor tăi și la va crește curiozitatea privind lucrurile pe care știe să le fac noua ta achiziție. Crede-ne, chiar vei avea ce să le arăți, acesta fiind extrem de bine echipat, din toate punctele de vedere.

Ecranul curbat oferă eleganță și sporește performanțele vizuale!

Am spus de nenumărate ori faptul că un ecran curbat oferă o serie de beneficii, aducând îmbunătățiri mai mult decât vizibile pe partea de imagine, acolo unde vom avea parte de scene mult mai realiste, fiindu-le oferit un ușor efect de adâncime, greu de atins în cazul modelelor obișnuite (cum este Samsung 65JU7000), motiv pentru care au început să fie din ce în ce mai căutate astfel de modele cu ecran curbat.

Sony 55S8505C (1)

Tot pe partea de imagine mai precizăm și faptul că imaginile sunt redate la o rezoluție Ultra HD 4K, adică 3840 x 2160 pixeli, iar display Trilluminos (pe care îl găsești și la Sony 55X9305C) contribuie și el la oferirea unor performanțe excelente pe partea vizuală, astfel încât să te poși bucura de filmele și serialele tale preferate excat așa cum trebuie, cu un nivel ridicat al realismului și al detaliilor.

Ca sistem de sunet primim unul tip NICAM/A2, acesta fiind compus din două difuzoare de 10 W fiecare, iar din dotarea sa nu lipsesc nici caracteristicile superioare de sunet Clear Phase Speaker, S-Force Front Surround 3D, S-Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus și Dolby Digital Pulse. Mai se merită de asemenea a fi precizat faptul că este un Smart TV la baza căruia se află sistemul de operare Android.

CONCLUZII

Sony 55S8505C este unul dintre acele televizoare care pot mulțumi pe deplin pe oricine, indiferent de cât de pretențios este, motiv pentru care reprezintă recomandarea noastră din această gamă de preț.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și ecranul curbat  nimic
 rezoluția Ultra HD 4K
 este un Smart TV 3D
Cei de la Sony au știut întotdeauna să ne ofere televizoare de calitate, foarte dotare, de care să ne putem bucura la maxim, iar din această categorie face parte și Sony 55S8505C, un model despre care vom discuta pe larg în acest review, în cadrul căruia o să încercăm să demonstrăm faptul că suma de bani pe care trebuie să o scoatem din buzunar pentru achiziționarea acestuia este una complet justificată. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII ...

Pe scurt:

8.5 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61