Sony 55X8509C - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
9

Am observat faptul că tot mai mulți români au început să fie interesați de televizoarele foarte performante, fiind evident faptul că aceștia și-au dat seama de faptul că doar așa poți avea parte de cea mai bună calitate posibilă atunci când vine vorba de experiențele cinematografice.

Astăzi continuăm seria de review-uri dedicată gamei de televizoare ale celor de la Sony prin prezentarea modelului Sony 55X8509C, care impresionează prin aspectul său și performanțele de pe partea de imagine și sunet.

Sony 55X8509C

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Din foarte multe puncte de vedere subiectul acestui review este asemănător cu modelul Sony 49X8309C, însă există unele aspecte la care Sony 55X8509C stă mai bine.

De exemplu, Sony 55X8509C este, spre deosebire de modelul amintit mai sus, un televizor 3D (la fel ca și Panasonic TX-55CX700E), iar acest lucru reprezintă un mare plus pentru iubitorii de conținut 3D.

Acum te poți bucura de noua dimensiuni tridimensională a divertismentului de calitate prin intermediul televizorului Sony 55X8509C, capabil să ofere unele dintre cele mai bune experiențe vizuale și acustice de pe piață la momentul actual.

Acest lucru se datorează în mare parte ecranului de 139 de centimetri cu care vine acesta echipat, precum și capabilității sale de a reda imagini la o rezoluție Ultra HD 4K, cu un nivel al detaliilor nemaivăzut până acum.

Precizăm că cel mai mult apreciem faptul că Sony 55X8509C este compatibil cu cele mai recente standarde 4K, inclusib VP9, HDMI pentru 50p/60p, precum și compatibilitate HEVC. Avem practic un adevărat centru multimedia la îndemână, iar datorită tehnologiilor încorporate avem siguranța faptului că Sony 55X8509C va fi de actualitate mulți ani de acum încolo.

Sistemul de operare Android este unul foarte intuitiv!

La fel ca multe alte modele ale acestei familii de televizoare Sony, și modelul Sony 55X8509C este unul inteligent care are sistemul de operare Android instalat, lucru care îți va permite să instalezi orice aplicație sau joc disponibile în Google Play Store.

Sony 55X8509C (1)

După cum am spus puțin mai sus, Sony 55X8509C este un Smart TV, așadar avem acces la internet, precum și un browser web preinstalat, acesta fiind unul extrem de bine optimizat. În funcție de care este viteza operatorului de internet, paginile se încarcă aproape instant, iar navigarea pe acestea reprezintă o activitate extrem de plăcută.

Dacă din punct de vedere al imaginilor redate Sony 55X8509C stă foarte bine, precizăm că același lucru este valabil și în ceea ce privește experiența audio, televizorul având un sistem audio suficient de capabil pentru a livra sunete puternice și clare, perfecte pentru o experiență cinematografică perfectă.

CONCLUZII

Deși nu vine la un preț tocmai accesibil, Sony 55X8509C reușește să fie un televizor extrem de atrăgător pentru mulți, iar acest lucru se datorează nu doar aspectului ultra elegant și modern al acestuia, ci și performanțelor excelente ale sale pe partea de imagine și sunet.

În cazul în care acest televizor nu a reușit să te convingă, sau pur și simplu vrei ceva mai ieftin, poți consulta oferta completă de TV-uri pe care noi ți-o punem la dispoziție. Garantat vei găsi ceva care să te intereseze.

 

PRO: CONTRA:
 este un Smart TV 3D  nimic
 rezoluția Ultra HD 4K
 design-ul elegant și modern
Am observat faptul că tot mai mulți români au început să fie interesați de televizoarele foarte performante, fiind evident faptul că aceștia și-au dat seama de faptul că doar așa poți avea parte de cea mai bună calitate posibilă atunci când vine vorba de experiențele cinematografice. Astăzi continuăm seria de review-uri dedicată gamei de televizoare ale celor de la Sony prin prezentarea modelului Sony 55X8509C, care impresionează prin aspectul său și performanțele de pe partea de imagine și ...

Pe scurt:

9 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanțe
9
Design
9.5

4 Comentarii
 1. Raspunde vladimir

  Chiar daca are un pret ceva mai ridicat, sunt de parere ca e un televizor ce reprezinta o achizitie foarte buna. Recomand !

 2. Raspunde ionescu vlad

  detin televizorul asta de mai mult timp si pana acum m-a surprins de fiecare data cand lam deschis. filmele se vad cel mai bine. am numai pareri bune despre el

 3. Raspunde corneliu

  ecranul este foarte mare dar si de calitate iar rezolutiile inalte reprezinta punctul forte al acestui tv. foarte buna achizitie! merita un astfel de review laudabil

 4. Raspunde georgel

  dupa cum bine scrie si mai sus la specificatii pro contra, nu prea ai ce sa ii critici televizorului de la Sony. bun televizor, mai rar asa…

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61