Sony 55X9305C - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.2

În momentul de față marea majoritate a televizoarelor existente pe piață nu stau foarte bine pe partea de sunet (este bine de precizat faptul că, totuși, multe sunt capabile să ofere o experiență audio de calitate), iar din acest motiv pentru persoanele care pun accent pe acest aspect nu vor fi aproape nicioadată mulțumite dacă vor achiziționa un model standard, ca să îi spunem așa.

Pentru astfel de persoane cei de la Sony au lansat pe piață televizorul Sony 55X9305C care a fost special creat pentru a oferi una dintre cele mai bune experiențe audio de pe piață (acesta fiind practic o versiune mult îmbunătățită a lui Sony 79X9005), care să îi mulțumească chiar și pe cei mai pretențioși consumatori de conținut multimedia.

Sony 55X9305C

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Sony 55X9305C este un televizor care vine cu un sistem audio de tip NICAM/A2 de cea mai bună calitate, fiind prezente în dotarea acestuia nu mai puțin de 6 difuzoare care sunt capabile să ofere o putere totală de 100 W (4 x 12.5 W + 2 x 20 W).

Pentru ca totul să fie perfect, pe partea de sunet întâlnim și numeroase tehnologii și caracteristici superioare, printre acestea numărându-se și S-Force Front Surround 3D, S-Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus sau Dolby Pulse.

Este, din acest punct de vedere, unul dintre cele mai bune televizoare pe care le poți cumpăra, iar faptul că, pe partea de imagine reusește, de asemenea, să impresioneze, face din acesta un televizor complet, care oferă setul complet de tehnologii necesare pentru niște experiențe cinematografice de neuitat.

Un sunet perfect, dublat de niște imagini extrem de clare!

Deoarece un sistem audio performant nu este suficient, noul televizor din portofoliul celor de la Sony vine și cu foarte multe tehnologii pe parte de imagine, acolo unde întâlnim un ecran Trilluminos cu diagonala de 139 de centimetri, acesta având o iluminare Edge LED, care poate oferi unghiuri de vizibilitate foarte largi, un aspect al imaginii de 16:9 și o rezoluție Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli.

Sony 55X9305C (1)

Sony 55X9305C beneficiază de asemenea de numeroase tehnologii și pe partea de imagine, aici fiind prezente 4K X-Reality PRO, X-Reality PRO, Detectarea fetei, Motionflow XR 1200 Hz, Advanced Contrast Enhancer (ACE) și 24p True Cinema. Toate acestea au un rol important, aducând îmbunătățiri semnificative.

Pentru ca Sony 55X9305C să poată fi considerat ca fiind un televizor complet, acesta face parte și din categoria de Smart TV-uri, precum și din cea a televizoarelor 3D (la fel ca modelul Sony 65X9005C). În plus, pentru ca utilizarea sa să se realizeze foarte ușor și într-un mod cât mai intuitiv, pe lângă telecomanda standard vom primi și o telecomandă One-Flick cu Touchpad, dar și 2 perechi de ochelari 3D TDG-BT400A.

CONCLUZII

În cazul în care ești genul de persoană care pune foarte mult preț pe un televizor care să fie capabil să livreze sunete de cea mai bună calitate, precum și care are la dispoziție un buget generos, atunci Sony 55X9305C ți se potrivește de minune.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și rezoluția Ultra HD 4K  nimic
 sistemul audio performant
 este un televizor inteligent și cu capabilități 3D
În momentul de față marea majoritate a televizoarelor existente pe piață nu stau foarte bine pe partea de sunet (este bine de precizat faptul că, totuși, multe sunt capabile să ofere o experiență audio de calitate), iar din acest motiv pentru persoanele care pun accent pe acest aspect nu vor fi aproape nicioadată mulțumite dacă vor achiziționa un model standard, ca să îi spunem așa. Pentru astfel de persoane cei de la Sony au lansat pe piață televizorul Sony 55X9305C care a fost special ...

Pe scurt:

8.2 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61