Sony 65X8509C - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.5

Un nou televizor complet își face loc printre numeroasele modele prezentate de site-ul nostru, de data aceasta fiind vorba despre Sony 65X8509C, un model cât se poate de interesant pentru faptul că ofere opțiuni diverse și de calitate, totul alături de un design cât se poate de atrăgător, fiind deci ideal și pentru cei care pun accent pe acest aspect.

Sony 65X8509C

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Televizorul Sony 65X8509C este unul care te va impresiona încă din primele clipe datorită design-ului acestuia, care este foarte elegant, reușind să îmbine tot ce era mai bun de la televizoarele Sony din generațiile anterioare, iar rezultatul este unul mai mult decât excelent, după cum se poate observa din imaginile de presă.

Modelul de față este creat în jurul unei ecran de dimensiuni mari (mai degrabă foarte mari), fiind vorba de o diagonală de 164 de centimetri (după cum o face și acest model de la LG), deci este perfect pentru un living spațios.

Sony 65X8509C știe să afișeze imagini la o rezoluție Ultra HD 4K (3840 x 2160 pixeli), deci o să avem parte de cel mai înalt standard al momentului, cel care ne va permite să ne putem bucura de imagini mai clare ca niciodată, mai ales că primim acces la tehnologii dintre cele mai diverse, precum 4K X-Reality PRO, Afisaj triluminos, Motionflow XR 1000, Advanced Contrast Enhancer (ACE) sau 24p True Cinema.

Un Smart TV performant, cu capabilități 3D!

De precizat faptul că Sony 65X8509C nu este un Smart TV obișnuit, ci unul la baza căruia se află sistemul de operare al celor de la Google, și anume Android OS, cel care oferă acces la întreaga colecție de aplicații și jocuri pe care o ai la dispoziție în cadrul magazinului Google Play Store. Ce poate fi mai bine de atât? În plus, acest lucru aduce și numeroase modalități de conectare a celorlalte dispozitive inteligente ale tale, care au la bază Android OS (de exemplu un smartphone sau tabletă).

Sony 65X8509C (1)

Pentru ca dotările lui Sony 65X8509C să fie unele complete, acest televizor este și unul 3D, ceea ce este un lucru bun, mai ales pentru persoanele care obișnuiesc să urmărească destul de frecvent astfel de producții special create pentru a fi urmărite 3D, cu un nivel ridicat al realismului.

Un alt aspect la care stă foarte bine Sony 65X8509C este partea de conectivitate. Aici acesta ne pune la dispoziție pe lângă intrările component, video composite, Scart (RGB) și patru porturi HDMI, altături de cele două intrări USB de tip 2.0.

CONCLUZII

Sony 65X8509C este un televizor foarte interesant, care reușește să îmbine cu succes un design modern și foarte elegant, cu niște performanțe excelente pe partea de imagine, sunet, dar și în ceea ce privește interfața și modul de interacțiune cu acesta. Este cu siguranță un televizor de luat în considerare (după cum este și Sony 55X9305C) de către cei care sunt în căutarea calității și pentru care banii nu prezintă o problemă foarte mare.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 tehnologiile cu care vine
 este un Smart TV 3D Ultra HD
Un nou televizor complet își face loc printre numeroasele modele prezentate de site-ul nostru, de data aceasta fiind vorba despre Sony 65X8509C, un model cât se poate de interesant pentru faptul că ofere opțiuni diverse și de calitate, totul alături de un design cât se poate de atrăgător, fiind deci ideal și pentru cei care pun accent pe acest aspect. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Televizorul Sony 65X8509C este unul care te va ...

Pe scurt:

8.5 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61