Star-Light 32DM2000 - Review, pret si pareri

Star-Light 32DM2000
OFERTĂ Star-Light 32DM2000

Star-Light 32DM2000 este un televizor LED cu diagonala de 80 de centimetri care are un preț foarte bun, fiind TV-ul perfect pentru cei cu un buget redus. Achiziționează-l chiar acum!

7.8

Star-Light este un brand apărut foarte recent pe piață și se remarcă prin faptul că oferă de obicei un raport calitate-preț bun, fiind practic televizorul ideal pentru cei cu buget redus și care nu pun foarte mult preț pe niște performanțe ridicate, iar un astfel de exemplu este și Star-Light 32DM2000, cel despre care vom vorbi în acest review.

Star-Light 32DM2000
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Star-Light 32DM2000 vine cu un ecran care oferă un timp de raspuns foarte mic, iar acesta are diagonala de 80 de centimetri, fiind de asemenea capabil să ofere imagini la o rezoluție de 1366 x 768 pixeli.

Desigur, după cum se poate observa nu avem în față un televizor din categoria celor Full HD, dar la un asemenea preț nici nu putem cere mai mult (după reducerile aplicate, în momentul de față televizorul depășește cu puțin suma de 700 lei).

Imaginile redate de televizorul Star-Light 32DM2000 sunt unele bune, reușind să reprezinte foarte bine o paletă largă de culori (desigur, nu se ridică la nivelul unui televizor al celor de la Samsung, dar performanțele sunt unele acceptabile) și oferind un nivel al contrastului bun, astfel încât să fie destul de evidentă diferențierea dintre diferitele nuanțe, mai întunecate sau mai deschise.

Ne pune la dispoziție un set complet de conectori!

Star-Light 32DM2000 ne oferă posibilitatea să creăm un mic centru multimedia direct în sufragerie datorită numărului de conectori pe care ni-l pune la dispoziție, ceea ce înseamnă că ne va permite să extindem foarte mult capabilitățile multimedia ale acestuia. Pe listă evidențiem prezența a trei porturi HDMI, un port USB 2.0, o intrare PC (D-sub 15 pini) – dat fiind faptul că televizorul are un timp de răspuns de doar 6.5 ms (la fel ca și TV-ul Sharp 49CFE5001E) este ideal pentru a fi folosit ca monitor -, o intrare component și una Scart.

Star-Light 32DM2000 (1)

Specific televizoarelor ieftine din această categorie este sistemul de sunet format din două difuzoare de 10 W fiecare, acesta regăsindu-se și în cazul lui Star-Light 32DM2000. Calitatea sunetului deși nu este ideală, dacă ne raportăm la alte modele de pe piață trebuie să recunoaștem că televizorul se descurcă destul de bine, ceea ce reprezintă un plus.

Revenim puțin la partea de imagine (deoarece am rămas datori cu niște informații tehnice suplimentare) și precizăm că, pe lângă timpul de răspuns de 6.5 ms, avem parte și de o luminozitate de 240 cd/mp, un aspect al imaginii de 16:9 și un contrast nativ de 3000:1 (după cum este și în cazul televizorului Horizon 42HL810F).

CONCLUZII

În momentul de față, dat fiind prețul promoțional în cadrul căruia poate fi achiziționat în această perioadă, Star-Light 32DM2000 este un televizor care ne-a demonstrat că merită toată atenția ta, iar acest lucru se datorează bunului raport calitate-preț pe care îl oferă.

Star-Light 32DM2000 este așadar un televizor ce merită luat în considerare de către cei care au la dispoziție un buget nu foarte generos, dar își doresc să se poată bucura de un televizor LED capabil să ofere imagini bune, HD, și acces la televiziunea digitală.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nu este Smart TV
 player-ul multimedia integrat  lipsta rezoluției Full HD
 prețul
Star-Light este un brand apărut foarte recent pe piață și se remarcă prin faptul că oferă de obicei un raport calitate-preț bun, fiind practic televizorul ideal pentru cei cu buget redus și care nu pun foarte mult preț pe niște performanțe ridicate, iar un astfel de exemplu este și Star-Light 32DM2000, cel despre care vom vorbi în acest review. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Star-Light 32DM2000 vine cu un ecran care oferă un timp de ...

Pe scurt:

7.8 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
7.5
Design
8

    Spune-ti parerea !