Star-light 40DM1000 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.5

Sunt convins de faptul că ați observat în oferta celor de la eMAG mai multe produse cu denumiri pe care nu le-ați mai auzit până acum. Ei bine, nu ați mai auzit de acele „brand-uri” deoarece sunt noi pe piață, acestea aparținând de cei de la eMAG, care și-au extins astfel portofoliul cu noi produse accesibile.

Un astfel de exemplu este și televizorul Star-light 40DM1000, care vine la un preț foarte accesibil, astfel încât toți să își poată permite un televizor Full HD cu diagonală cât de cât mare.

Star-light 40DM1000

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Star-light 40DM1000 îți permite să te poți bucura de calitate High Definition a imaginii, ecranul acestuia care are diagonala de 100 de centimetri putând afișa o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli.

Consider faptul că la aaceastă sumă de bani, astfel de caracteristici sunt unele super bune, deoarece nu cred să fi mai întâlnit un astfel de televizor care să aibe un preț sub pragul de 1.200 lei.

Acum într-adevăr putem spune că trecerea totală la noile tipuri de televizoare LED Full HD este una care se poate realiza fără probleme de ordin financiar, astfel de scuze nemaifiind valabile ținând cont de prețurile practicate de producători.

Prin modelul Star-light 40DM1000 te poți bucura de cele mai clare imagini pe care un televizor din gama sa de preț poate afișa, acest televizor ultra slim cu ecran LED reușind să vină de asemenea cu un nivel al contrastului excelent.

Restul specificațiilor lui Star-light 40DM1000 includ o luminozitate de 260 cd/mp, un contrast nativ de 3000:1, aspect al imaignii de 16:9 și unghiuri de vizibilitate foarte bune. Oferă de asemenea și un timp de răspuns foarte bun, putem spune chiar excelent, acesta fiind de doar 6.5 milisecunde.

Un televizor foarte ieftin și de o foarte bună calitate!

Printre caracteristicile televizorului se mai numără și posibilitatea de a putea programa orele de vizionare prin intermediul funcției EPG, precum și de a accesa ghidul de programe astfel încât să știi exact când va începe emisiunea ta preferată.

Star-light 40DM1000

 

Pe piața din România nu sunt foarte multe televizoare ieftine care să merite atenția noastră (acum îmi vine în minte doar modelul Samsung 32H5000) însă cu siguranță Star-light 40DM1000 poate intra în această categorie selectă datorită raportului calitate-preț excelent cu care vine!

Avem pe partea de sunet un sistem audio care se descurcă foarte bine, chiar dacă vorbim de unul standard, fără prea multe tehnologii integrate în el. În urma testelor noastre a rezultat faptul că știe să livreze un sunet de calitate, clar, iar din câte am observat se descurcă binișor și când vine vorba de sunetele foarte înalte, neintervenind acel „bâzâit”enervant.

Star-light 40DM1000 nu duce lipsă de foarte multe nici când vine vorba de conectivitate, unde sunt prezenți toți conectorii esențiali oricărui devorator de conținut multimedia. Avem așadar parte de trei porturi HDMI, o intrare USB 2.0, o intrare component precum și o intrare PC (D-sub 15 pini) care ne permite să ne conectăm PC-ul la acesta foarte rapid.

Acesta ne asigură de asemenea și accesul rapid și simplu la noul standard al televiziunii, și anume cel digital. Acest lucru îl face prin intermediul tuner-ului digital DVB-T/C integrat, precum și cu ajutorul slotului CI+ care ne permite accesul inclusiv la canalele codate fără a mai avea nevoie de un decodor extern. Un alt televizor din această gamă de preț pe care noi vi-l recomandăm este LG 32LB5610, care mai mult ca sigur vă va plăcea.

CONCLUZII

Star-light 40DM1000 reprezintă o soluție extrem de bună pentru toți cei care își doresc un televizor LED Full HD de cea mai bună calitate, la un preț extrem de mic.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 player-ul multimedia integrat
 prețul excelent
Sunt convins de faptul că ați observat în oferta celor de la eMAG mai multe produse cu denumiri pe care nu le-ați mai auzit până acum. Ei bine, nu ați mai auzit de acele „brand-uri” deoarece sunt noi pe piață, acestea aparținând de cei de la eMAG, care și-au extins astfel portofoliul cu noi produse accesibile. Un astfel de exemplu este și televizorul Star-light 40DM1000, care vine la un preț foarte accesibil, astfel încât toți să își poată permite un televizor Full HD cu diagonală cât de cât ...

Pe scurt:

8.5 Scor Total
Calitate / Preț
9
Performanță
8
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61