Televizor mai ieftin, sau unul performant in rate?

Atunci cand vrem sa facem o achizitie, sa cumparam un televizor nou pe care sa il folosim timp de 2-3 ani de zile sau chiar mai mult, optiunile noastre sunt impartite intre a cumpara un model mai ieftin, pentru care avem bani suficienti sa facem achizitia, sau un model mai scump si mult mai bine dotat, pe care sa il cumparam in rate.

Intradevar, exista si televizoare ieftine dar bine dotate cum va spuneam aici, insa nu sunt extrem de performante cat sa se faca simtita diferenta. Aici vorbim despre preturi total diferite, cum ar fi un model de aproximativ 2500 lei, fata de unul mult mai scump la 5-6 mii de ron.

Parerea noastra, a celor de la televizoareieftine.ro este ca mai bine cumperi un televizor scump, cu diagonala mai mare, performante de top si functii inovative, pe care sa il platesti in rate decat sa cumperi unul de clasa medie, la un pret mai mic dar la care si pretul in timp ar scadea considerabil. Si acest aspect este unul extrem de important, asa cum v-am mai spus pe blogul nostru, pentru ca peste cativa ani veti cauta sa il vindeti si sa recuperati o suma de bani pentru o noua achizitie.

 

Asadar, sa vedem doua situatii diferite:

A) Spre exemplu, daca avem disponibila suma de aproximativ 1700 ron putem cumpara un Smart Tv Full HD de 101 cm precum acest Samsung, care ofera destul de multe in raport cu pretul de achizitie. Cititi review-ul complet de pe siteul nostru pentru a vedea exact ceea ce ofera. La achizitia in rate vom da 98 de ron pe luna. Avand in vedere tehnologia pe care se bazeaza, pentru a fi in trend vom putea sa il pastram maximum 2 ani de zile, de aceea am raportat si pretul in rate la un numar de 24 de luni.

versus

B) Pe de alta parte, beneficiind de reducerile din momentul de fata, am putea cumpara un televizor mult mai performant, pe care l-am putea folosi o perioada de minimum 5 ani de zile si tot am fi in pas cu moda si dupa aceasta perioada. Am putea cumpara spre exemplu acest televizor care are discount de 3500 ron. Avem asadar un televizor Ultra HD (4K) cu 138 cm in diagonala si ecran curbat, ceea ce face toti banii. Este mult mai bine dotat pe partea de performanta si functii, si sta foarte bine pe partea de conectivitate. Pentru acesta vom fi nevoiti sa scoatem 188 ron lunar, timp de 60 de luni adica cat timp folosim televizorul.

 

Concluzia?

In concluzie, daca alegem televizorul de la varianta A ne va costa 100 ron lunar si vom avea un Smart TV Full HD de 101cm timp de 2 ani de zile, iar daca vom alege varianta de la punctul B vom avea timp de 5 ani de zile, la pretul de 188 ron (deci doar 88 ron in plus lunar) – un adevarat cinematograf cu display de 138 cm in diagonala, rezolutie Ultra HD 4K si cu Ecran Curbat!
P.S: Daca nu stiti cum sa cumparati un televizor in rate, sau de la ce magazine puteti face acest lucru, intrati aici si cititi articolul pe care l-am scris acum ceva vreme.

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61