Toshiba 32E2533DG - Review, pret si pareri

Toshiba 32E2533DG
OFERTĂ Toshiba 32E2533DG

Dacă vrei un televizor foarte bun și ieftin, atunci modelul Toshiba 32E2533DG este perfect pentru tine, oferind tot ce ai tu nevoie pentru a te putea bucura de un divertisment de calitate. Comandă-l chiar acum!

8

Apreciem faptul că în ultima perioadă pe piața din România au început să fie lansate tot mai multe modele LED ieftine, care oferă acces la noile tehnologii și noul standard al televiziunii digitale fără a fi nevoie să scoate din buzunar o sumă foarte mare de bani.

Printre opțiunile de televizoare de buget se numără și modelul Toshiba 32E2533DG, ale cărui specificații raportate la prețul la care este comercializat sunt unele bune, oferind tot strictul necesar pentru un astfel de televizor.

Toshiba 32E2533DG
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Ce are de oferit mai exact Toshiba 32E2533DG? În primul rând vine cu un ecran care are o diagonală de 80 de centimetri, așadar dimensiunile sunt unele foarte bune pentru un apartament de dimensiuni normale.

Display-ul din dotare este unul care poate afișa imagini la o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, fiind suficient pentru ca acestea să aibă parte de o claritate bună (pentru un televizor cu diagonala de până în 80 cm nu este absolut necesară o rezoluție Full HD – precum aceste modele de aici – cu toate că ar fi de preferat).

Tehnologiile încorporate nu sunt foarte multe la număr, fiind vorba doar despre AMR+ 100 și Digital Noise Reduction, însă la o astfel de sumă de bani nu prea poți cere foarte multe. Remarcăm faptul că a reușit să se descurce bine în privința scenelor de acțiune, acestea fiind redate cu succes, fără a fi vizibil efectul de blur sau senzația de ușoară „sacadare”.

Sunetul livrat a fost și el unul decent, potrivit pentru un astfel de televizor, sistemul audio de tip NICAM Stereo format din două difuzoare de 7 W fiecare făcând o treabă foarte bună. La acest lucru au contribuit din plin și tehnologiile Dolby Volume, Dolby Digital Pulse, Stable Sound și Bass Boost.

Ai posibilitatea de a înregistra emisiune preferată!

Mai mult ca sigur vei aprecia foarte mult funcția de înregistrare a seriei de televizoare Toshiba, aceasta oferind posibilitatea de a seta înregistrarea emisiunii preferate exact atunci când aceasta începe, astfel încât atunci când ajungi acasă să o poți urmări ca și cum nu ai fi fost plecat de acasă.

Toshiba 32E2533DG (1)

Toshiba 32E2533DG este echipat și cu un tuner digital DVB-T/C care oferă acces la televiziunea digitală și HD, precum și un slot CI+ pentru a putea viziona și acele programe TV codate (ca de exemplu HBO GO, Digi Film etc.). Este de asemenea prezent și un player multimedia integrat care face o treabă mai mult decât excelentă în ceea ce privește redarea întregii tale colecții de filme și seriale stocate pe un hard disk extern sau un stick USB.

Ca opțiuni de conectivitate primim setul standard de conectori, care include cele două porutir HDMI și portul USB 2.0, intrărire PC (D-sub 15 pini), video composite, component și Scart (RGB), fiind de asemenea prezent și un minijack pentru căști.

CONCLUZII

Trebuie apreciat faptul că Toshiba prin televizoarele de buget ale sale a reușit să facă mult mai accesibil accesul populației României la noul standard al televiziunii digitale și HD, după cum a fost arătat în acest review Toshiba 32E2533DG venind echipat cu un tuner digital DVB-T/C, respectiv un slot CI+.

Toshiba 32E2533DG se dovedește a fi o opțiune foarte bună pentru toți cei care doresc un televizor LED capabil să livreze un sunet și imagini decente, totul la un preț foarte bun. Un alt astfel de televizor este și modelul Panasonic TX-32C300E, însă mai slab din punct de vedere calitativ.

 

PRO: CONTRA:
 prețul  nimic
 player-ul multimedia integrat
calitatea imaginilor
Apreciem faptul că în ultima perioadă pe piața din România au început să fie lansate tot mai multe modele LED ieftine, care oferă acces la noile tehnologii și noul standard al televiziunii digitale fără a fi nevoie să scoate din buzunar o sumă foarte mare de bani. Printre opțiunile de televizoare de buget se numără și modelul Toshiba 32E2533DG, ale cărui specificații raportate la prețul la care este comercializat sunt unele bune, oferind tot strictul necesar pentru un astfel de televizor. ...

Pe scurt:

8 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
7.5
Design
8

3 Comentarii
 1. Raspunde denis

  Nu ma asteptam ca cei de la Toshiba sa faca televizoare asa bune la un asemenea pret, insa modelul asta m-a convins ca e o firma tare buna. recomand!

  • Raspunde cezara

   heiii… eu am si laptopul de la Toshiba dar si televizorul asta, si sunt foarte bune amandoua. De asemenea pe internet gasesti numai pareri bune despre ei, deeeci…

   • Raspunde Denis

    acum am si eu o parere buna despre Toshiba!:D Nu trebuie sa te aprinzi asa.. am zis ca e un televizor pe care il recomand tuturor.

Spune-ti parerea !