Utok U32HD1 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8

Intrați foarte recent pe această piață a televizoarelor LED (mai exact undeva în primăvara acestui an), cei de la Utok pun la dispoziție o serie interesantă de televizoare accesibile, care au ca rol principal oferirea accesului la televiziunea digitală unui număr cât mai mare de persoane.

Despre televizoarele acestora am mai vorbit la noi pe site (vezi review-ul lui UTOK U22FHD1), iar acestea au reușit să ne lase o impresie plăcută de fiecare dată, în această situație aflându-se și Utok U32HD1, subiectul acestui review.

Utok U32HD1

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Modelul despre care îți vom vorbi astăzi este unul care vine la un preț foarte bun, iar unul dintre marile atracții la acesta este ecranul cu diagonala de 80 de centimetri în jurul căruia este creat.

De asemenea, după cum însăși cei de la Utok își promovează noile televizoare, remarcăm faptul că acestea reușeșsc să facă astfel încât televiziunea digitală să mult mai accesibilă, iar acest lucru este posibil acum prin modelul Utok U32HD1 care vine echipat cu tunerul DVB-T2.

Ce face mai exact acest tuner digital? Ei bine, acesta are rolul de a face trecerea de la televiziunea analogică spre cea digitală în mod automat, fără a mai fi nevoie de acel decodor extern care nu făcea altceva decât să încurce destul de mult prin dimensiunile sale și faptul că mai aveam o telecomandă în plus.

Este un televizor care dispune de o conectivitate completă!

Spre deosebire de alte modele din această gamă de preț (ca de exemplu Horizon 28HL710h) Utok U32HD1 îți pune la dispoziție un set complet de conectori, printre care se numără și nu mai puțin de trei porturi HDMI, așadar mai mult decât suficiente dacă stăm să ne gândim la prețul la care poate fi achiziționat acest televizor.

UTOK-U32HD1

Pe lângă cele trei porturi HDMI, Utok U32HD1 mai bune la dispoziție și o intrare PC (D-sub 15 pini), fiind așadar posibilă conectarea acestuia la un calculator și folosirea ca pe un înlocuitor al monitorului, precum și intrările USB 2.0, video composite, component, Scart (RGB) și minijack-ul pentru căști.

Mai precizăm și faptul că avem parte și de un player multimedia integrat, ceea ce înseamnă că te vei putea bucura de întreaga ta colecție de filme și seriale direct de pe un mediu de stocare extern, iar lista cu specificații o completează sistemul audio care este compus din două difuzoare de 5 W fiecare. Aici trebuie să recunoaștem că am fi preferat unul mai puternic, însă trebuie să înțelegem faptul că un compormis era inevitabil.

CONCLUZII

Utok U32HD1 deși nu este un televizor capabil să ofere experiențe de vizualizare de top, dacă ne raportăm strict la suma de bani pe care trebuie să o scoatem din buzunar pentru a intra în posesia sa putem observa că oferă defapt destul de multe.

Apreciem faptul că acest televizor din gama de modele ieftine este capabil să ofere la un preț foarte bun accesul la nou standard al televiziunii digitale și HD, grație tunerului digital integrat și a slotului CI+.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nu este Full HD
 player-ul multimedia integrat
 tunerul digital și slotul CI+
Intrați foarte recent pe această piață a televizoarelor LED (mai exact undeva în primăvara acestui an), cei de la Utok pun la dispoziție o serie interesantă de televizoare accesibile, care au ca rol principal oferirea accesului la televiziunea digitală unui număr cât mai mare de persoane. Despre televizoarele acestora am mai vorbit la noi pe site (vezi review-ul lui UTOK U22FHD1), iar acestea au reușit să ne lase o impresie plăcută de fiecare dată, în această situație aflându-se și Utok ...

Pe scurt:

8 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
7.5
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61