UTOK U32HD4 - Review, pret si pareri

UTOK U32HD4
OFERTĂ UTOK U32HD4

UTOK U32HD4 este un TV LED de buget, adus pe piață de compania brașoveană pentru cei care doresc acces la televiziunea digitală și HD la cel mai bun preț. Comandă-l chiar acum!

7.7

După cum cred că știi deja, cei de la UTOK (cunoscuți în special pentu gadgeturile lansate de aceștia pe piața din România) au intrat recent pe o nouă piață, și anume pe cea de televizoare, fiind vorba mai exact de modele de televizoare ieftine, aceștia având ca principal obiectiv acela de a face mai accesibil accesul la divertismentul de calitate și la televiziunea digitală.UTOK U32HD4 (1)

Oare au reușit? Ei bine, în mare parte da, cu toate că la debut prețurile acestora, raportate la ceea ce ofereau televizoarele, nu erau chiar unele dintre cele mai accesibile. Iată totuși că la câteva luni după acestea au început să se mai așeze, iar un astfel de exemplu este și modelul UTOK U32HD4, care în momentul de față are un preț redus cu 200 lei, ceea ce îl face mai atrăgător din punct de vedere al raportului calitate-preț.

O să precizez încă de la început faptul că nu este un televizor pentru cei pretențioși, așadar nu se poate să avem foarte mari așteptări de la acesta, chiar dacă, în linii mari, nu a dezamăgit, singurul aspect pe care nu l-am privit cu ochi buni fiind sunetul deloc de calitate livrat de acesta.

Ce impresie mi-a lăsat televizorul UTOK U32HD4?

După cum am spus o idee mai sus, UTOK U32HD4 a reușit să îmi lase în mare parte o impresie plăcută, dat fiind prețul la care acesta este listat de marile magazine online și offline de la noi, raportul pret-calitate fiind unul acceptabil.

La fel ca modelul U32HD1 al companiei, și UTOK U32HD4 este un televizor din categoria celor HD Ready, așadar care pot livra imagini la o rezoluție de 1366 x 768 de pixeli. Trebuie spus că pe ecranul cu diagonala de 80 de centimetri imaginile sunt unele de calitate, în special atunci când vorbim de conținut HD/Full HD, dar nici în cazul unei surse analog nu pot spune că a dezamăgit, calitatea fiind una OK. Chiar și unghiurile de vizibilitate sunt unele acceptabile.

 

UTOK U32HD4 - Review si Imagini
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

 

Printre altele UTOK U32HD4 vine și cu un player multimedia integrat, lucru care înseamnă că te poți bucura de conținutul multimedia pe care tu îl ai stocat pe un mediu de stocare extern, ca de exemplu un stick USB sau un HDD, prin simpla conectare a acestuia la televizor (prin intermediul portului USB de tip 2.0) întreg conținutul apărând pe ecran și putând fi redat de acest TV LED (este compatibil cu un număr mare de formate de fișiere).

Cât de bine stă pe partea de conectivitate UTOK U32HD4?

UTOK U32HD4 pot spune că stă bine, dacă nu chiar foarte bine pe partea de conectivitate, acolo unde punctează mai ales la capitolul porturi HDMI, punându-ne la dispoziție nu mai puțin de trei astfel de intrări. Pe lângă asta, mai dispune și de un port USB 2.0, o intrare Scart (RGB), o intrare PC (de tip D-sub 15 pini – deci poate fi folosit și ca un monitor, conectat la PC), dar și un tuner digital alături de un slot CI+.

La această sumă de bani este inevitabil să nu ne lovim și de un compormis în ceea ce privește partea de sunet, cele două difuzoare din dotarea televizorului UTOK U32HD4 nefiind deloc unele foarte puternice, ele fiind de 6 W fiecare și fără multe caracteristici superioare.

Cumpărătorii ce părere au de televizorul UTOK U32HD4?

Din câte am observat, toți cei care au achiziționat acest televizor au adus recenzii pozitive în secțiunea de comentarii a celor de la eMAG, ceea ce înseamnă că au fost mulțumiți de ceea ce a avut de oferit UTOK U32HD4 la această sumă de bani.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  este HD Ready
 player-ul multimedia integrat  sunetul livrat
După cum cred că știi deja, cei de la UTOK (cunoscuți în special pentu gadgeturile lansate de aceștia pe piața din România) au intrat recent pe o nouă piață, și anume pe cea de televizoare, fiind vorba mai exact de modele de televizoare ieftine, aceștia având ca principal obiectiv acela de a face mai accesibil accesul la divertismentul de calitate și la televiziunea digitală. Oare au reușit? Ei bine, în mare parte da, cu toate că la debut prețurile acestora, raportate la ceea ce ofereau ...

Pe scurt:

7.7 Scor Total
Calitate / Preț
7.5
Performanță
7.5
Design
8

    Spune-ti parerea !