Vortex LED-V19ZH8DC - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
7.8

Sunt convins că foarte mulți dintre voi ați mai auzit de acest producător, Vortex, dacă nu datorită televizoarelor comercializate de aceștia atunci prin intermediul altor produse ale lor, care vin în cele mai multe cazuri la super prețuri.

Atunci când sunteți în căutarea unui nou TV, pentru cei care nu doresc neapărat un model cu funcții Smart este mult mai ușor să găsească ceva de calitate și la un preț mult mai mic, aici fiind și cazul televizorului Vortex LED-V19ZH8DC, al cărui review vi-l voi prezenta astăzi.

Vortex LED-V19ZH8DC

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Vortex LED-V19ZH8DC nu este un televizor pe care îl recomand celor foarte pretențioși, ci acelora dintre voi care nu dispuneți de un buget foarte mare, dar doriți să aveți acces la televiziunea digitală și HD.

Deși noul televizor Vortex LED-V19ZH8DC nu este unul Full HD, la o diagonală a ecranului de doar 48 de centimetri o rezoluție maximă a imaginii de 1366 x 768 pixeli este arhisuficientă.

Așadar, o să ai parte la un preț foarte mic de imagini de calitate, lucru datorat rezoluției acestuia (desigur, nu vă așteptați la ceva chiar „Wow”), cu un nivel al contrastului foarte bun pentru gama de preț din care acesta face parte (unde îl mai întâlnim și pe Samsung LT22D390EW).

Restul specificațiilor lui Vortex LED-V19ZH8DC de pe partea de imagine includ o luminozitate de 200 cd/mp, un contrast nativ de 500:1, iar aspectul imaginii de este unul standard pentru un astfel de televizor, și anume de 16:9.

În ceea ce privește timpul de răspuns, acesta este unul foarte mic, de doar 5 milisecunde, ceea ce este ideal dacă stăm să ne gândim la faptul că televizorul poate fi folosit și ca un înlocuitor al unui monitor.

Poate fi conisderat un produs 2 în 1!

Deoarece Vortex LED-V19ZH8DC ne pune la dispoziție pe parte de conectivitate o intrare PC (D-sub 15 pini), acest televizor poate fi folosit foarte ușor ca un înlocuitor pentru monitor. Așadar, dacă dispui de un spațiu personal foarte redus, te poți folosi de Vortex LED-V19ZH8DC, în același timp, și ca de un televizor, precum și ca de un monitor. Foarte convenabil, nu-i așa?

 

Vortex LED-V19ZH8DC (2)

 

Rămânem pe partea de conectivitate și vă spun faptul că aici întâlnim un set standard de conectori, fiind prezent doar strictul necesar, iar la prețul acestui televizor nici nu ne puteam aștepta la mai mult – până la urmă este un TV ultra accesibil. Întâlnim așadar o intrare USB 2.0, un port HDMI, un minijack pentru căști, o intrare Scart (RGB), o intrare component și un SPDIF Coaxial.

Un plus este și faptul că este prezent un player care permite redarea conținutului stocat pe un stick USB, precum și faptul că Vortex LED-V19ZH8DC permite accesul la televiziunea digitală și HD prin prezența unui tuner digital DVB-T, DVB-C și a slotului CI+ care este compatibil cu rețeaua RCS-RDS și UPC România, lucru ce a rezultat în urma testelor efectuate de noi.

Sistemul audio din dotare este și el unul care nu se adresează celor pretențioși, dar care se descurcă destul de bine în încăperile de dimensiuni mici, fiind suficient de puternic și cu sunete clare. O alegere mai potrivită pentru cei care doresc să aibă parte de mai multp calitate este Samsung 22H5000, dar la un preț ceva mai mare.

CONCLUZII

Vortex LED-V19ZH8DC este o alegere excelentă pentru cei care sunt în căutarea unui nou televizor dar nu doresc să cheltuie o sumă foarte mare de bani. Raportat la prețul său, acesta oferă performanțe decente, imaginile fiind unele destul de bune, iar sunetul care vine în completare fiind și el unul satisfăcător.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 player-ul multimedia integrat
 prețul
Sunt convins că foarte mulți dintre voi ați mai auzit de acest producător, Vortex, dacă nu datorită televizoarelor comercializate de aceștia atunci prin intermediul altor produse ale lor, care vin în cele mai multe cazuri la super prețuri. Atunci când sunteți în căutarea unui nou TV, pentru cei care nu doresc neapărat un model cu funcții Smart este mult mai ușor să găsească ceva de calitate și la un preț mult mai mic, aici fiind și cazul televizorului Vortex LED-V19ZH8DC, al cărui review ...

Pe scurt:

7.8 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8
Design
7.5

3 Comentarii
  1. Raspunde dragos

    Nu prea am vazut televizoare Vortex pana acum insa am gasit pe internet multe pareri si opinii bune legate de ele, asa ca m-am decis intr-un final sa il cumpar acest model din review. Sincer sa fiu, nu regret nimic.

  2. Raspunde dana

    La mine e al doilea televizor pe care il am in casa de la Vortex si am o parere foarte buna despre ele. Pe langa faptul ca au un pret mic, are si niste specificatii de top. Mai mult decat atat, gasesti deseori cate o oferta buna pentru ele, nimic de reprosat deci.

  3. Raspunde mihai plesca

    La fel ca Dragos, nu stiam nimic de Vortex pana acum insa am fost convins de review ca acest televizor merita fiecare leu din pretul sau, asa ca l-am comandat. Nu regret nimic!:))

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61